Charles Van Haverbeke loopt de UltraWarmathon

Charles Van Haverbeke zamelt geld in voor De Warmste Week! In het weekend van 22 en 23 december loopt hij de UltraWarmathon: meer dan 4 marathons in 24h, van Leuven helemaal tot aan het podium van Studio Brussel tijdens MusicForLife.

“Mezelf een ultraloper noemen is voorlopig nog een brug te ver. Misschien verdien ik dat statuut na de UltraWarmathon, toch voor het eerst een 100 miler. De kaap van de 42 werd voor het eerst overschreden nadat we ons met een bende vrienden hadden ingeschreven voor de Marathon des Sables. Op een mooie zomerse avond stapte Nick – de man die doorgaans knuppers in hoenderhokken gooit – op me af met een offer I couldn’t refuse. 8 maanden later zwoegden we ons een weg door het Marokkaanse zand en werd ik – for what it’s worth – eerste Belg na een mooi duel. Met de CCC begin September staat een tweede ijkpunt afgevinkt en more to come. Ik kijk er enorm naar uit om bij te leren van ervaren rotten in het vak en met een warme bende 24h op stap te gaan.”

Kom Charles aanmoedigen onderweg, steun hem per kilometer, per marathon of de hele UltraWarmathon!

Elke donatie is welkom op BE08 6451 0308 9413

Steun de UltraWarmathon 2018 en vzw De Triangel : zo kan ook jij helpen bij de ondersteuning van de sportfaciliteiten voor mensen met een beperking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *