Waar lopen we?

Volg hier de locatie van alle ultralopers tijdens hun UltraWarmathon!

Wil je zelf een stukje meelopen met de UltraWarmathon’ers?

Dat kan!
Heel simpel: wil je bijvoorbeeld 10km meelopen? Dan stort je €10 voor 100 Miles for Life en vzw De Triangel op BE08 6451 0308 9413. Wil je bijvoorbeeld 25km meelopen, dan steun je 100 Miles for Life en vzw De Triangel met €25… Gewoon €1/km, zo simpel is het! ?
Bevestig ook je aanwezigheid hier via onze Facebookpagina.

Je kiest zelf waar je start, maar we hebben alvast 4 leuke suggesties:
1. De effectieve start van de #UltraWarmathon2018 op zaterdag 22 december 16h aan het station van Leuven.
2. Loop de laatste 35km mee vanuit(!) de Ghelamco Arena bij Runners’ lab in Gent tot aan de finish in Puyenbroeck. We passeren hier tussen 09h en 10h.
3. De laatste 25km, vertrekkend vanuit het gezellige stamcafé, St Hubertus in Laarne. We passeren hier tussen 10h en 11h30.
4. Vanuit de Rode Kruis-post op 9km van het einde! Op deze plek verzamelen alle ultralopers om de laatste 9km samen uit te lopen. Het is een ontzettend fijn moment. Vorig jaar vertrokken we hier met een 60tal mee-lopers naar het einde. Ten laatste om 14h30 wordt er vertrokken vanuit het Rode Kruis naar Puyenbroeck. Let op: deze timing is strikt, we kunnen hier op niemand wachten, anders riskeren we dat de hele groep om 16h00 niet meer op het terrein mag om veiligheidsredenen.

We maken binnenkort nog meer handige locaties bekend! Hieronder kan je alvast zien waar de route ons helemaal vanuit Leuven naar DeWarmsteWeek in Puyenbroeck zal brengen. Eén ding is zeker: het wordt sowieso een geweldig loopfeestje!

ps: je mag ook meer €€€ storten dan je loopt.. We zullen niet eisen dat je die €250 omzet in kilometers ?

Storten doe je op BE08 6451 0308 9413 met vermelding “UltraWarmathon”

4 gedachten over “Waar lopen we?

 1. Is er ook een collectieve instapplaats voor een symbolische afstand als de marathon, van ergens in Destelbergen tot aan de finish? Voor sommige mensen is die 50K misschien net iets te hoog gegrepen, terwijl de marathon dan misschien net wel een haalbare kaart is

  1. Dag Mario,

   we zijn de route aan het finaliseren, maar er komen zeker symbolische afstanden op de kaart, zodat je zelf kan bepalen waar je instapt.
   Dat zal kunnen voor de Ultra-afstand vanaf Runners’Lab in Gent, maar ook op de marathon-afstand, 35km, 30km, 25km, Halve Marathon, Ten Miles, 10km en zelfs 5km.
   Vele groeten,
   Christoph Vandewiele

 2. Hey Christoph,

  Ik zit met verschillende vragen (vooral praktisch van aard)…
  Kan ik ergens aar mailen, of post ik ze toch hier, zodat de antwoorden bruikbaar zijn voor iedereen?

  Groetjes,
  Kevin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *