Antea Group

Antea Group steunt opnieuw de UltraWarmathon in 2018 tijdens de Warmste Week!

Op de foto herken je misschien wel de “Avonturenberg” in Beringen, één van de favoriete trainingsplekken van enkele van onze ultralopers.

Antea Group is uw betrouwbare partner in advies. Wij opereren lokaal en internationaal in opdracht van overheden, organisaties en bedrijven. Onze activiteiten kaderen binnen de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. Betrouwbaar zijn, staat voor ons gelijk aan het invullen van realistische verwachtingen, een geïntegreerde aanpak en een gedegen projectopvolging. Wij combineren strategisch denken met pragmatisch handelen. Samen werken wij de best passende oplossing uit: Understanding today. Improving tomorrow.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *