ultrawarmathon

100 miles for life

Wat??

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. En omdat onze ultralopers iedereen warm willen maken voor vzw Somival, die sport en ontspanning aanbiedt voor andersvaliden, gaan zij extreem ver… Ultra ver!

Daarom lopen ze de #UltraWarmathon: 100 Miles for Life!
In totaal zullen ze elk 168,8 km lopen binnen de 24h.

Dat zijn 4 marathons… op 1 dag…

Onder meer Karel Sabbe, Christoph Vandewiele, Benjamin Geldof, Dirk Van Spitaels, Jurgen Anthoni, Petra De Walsche, Thomas Van Woensel, Sionna Barrois, Geert Ceuppens, Alain Aerts, Wesley Peeters, Kristof La Heyne, Rob Thielemans, Raf De Smet, Eddy van Endert, Van Lierde Marc en Davy Braekman starten op vrijdag 22 december om 20h in Waregem en zullen via de Vlaamse wegen en langs Gent uiteindelijk 24h later en 168,8km verder samen eindigen op het podium van StudioBrussel op zaterdagavond om 20h..

Kom ze aanmoedigen onderweg, sponsor ze per kilometer, per marathon of de hele #UltraWarmathon!

Met de sympathieke steun van Runners’Lab, AnteaGroup en ThinkTankExperts

#ultrarunning #4marathons1dag #WarmsteWeek#MFL16 #StudioBrussel #Running4Charity

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 ultrawarmathon

Thema door Anders Norén