ultrawarmathon

100 miles for life

AP/ART

AP/ART architectuur en interieur steunt de UltraWarmathon en vzw Somival tijdens de Warmste Week van Studio Brussel! Ook zij staan volledig achter alle lopers die meer dan 4 marathons op 1 dag zullen lopen door de vrieskou eind december! 

Architectuur

Elk bouwproject heeft zijn eigen verhaal: de strakke villa of landelijke hoeve, het opvallende bedrijfsgebouw of de stijlvolle en toch rendabele meergezinswoning. Wij luisteren naar dat verhaal, toetsen de mogelijkheden af en vertalen die in een uniek architectuurproject.

Interieur

Een interieur ontwerpen is op zoek gaan naar de juiste sfeer voor elke binnenruimte. Een strakke showroom, een rustieke keuken, een creatieve werkplek of een Scandinavisch interieur: telkens komt het er op neer om alle elementen feilloos op elkaar af te stemmen tot een tijdloos geheel.

AP/ART bestaat uit een veelzijdig team van 24 collega’s, ieder met zijn eigen persoonlijkheid en interesses. Door de bundeling van al die vakkennis staan we sterk doorheen het hele bouwproces.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 ultrawarmathon

Thema door Anders Norén